Ofertavila individuala, mobilata modern si utilata complet, 380 mp

Berceni,  Stefan cel Mare

ID:810

78.500€

Descriere casa vila

Exista si casute ca din povesti....9Casa va propune o casuta cocheta, mobilata si utilata integral, care este  de vanzare in zona Sabri Park- Berceni, cu acces facil la drumul principal, aproximativ 200 metri, de unde se poate ajunge in statia de autobuz in 3 minute.

De ce dispune: 4 camere, 3 dormitoare,  2 bai, 1 bucatarie utilata-mobilata modern, terasa acoperita, spatiu in curte unde se poate petrece timp de calitate impreuna cu familia sau prietenii. 

Oare nu este mai simplu doar sa te muti si sa nu mai ai parte de batai de cap, umbland dupa tamplari, electricieni,instalatori? 

Poti sa beneficiezi acum de o vila a carei valoare este data si de mobilierul nou, electrocasnicele de buna calitate dar si de bunul gust al proprietarilor. 

Suprafata totala construita este de130 mp, cea utila fiind de 120 mp iar terenul aferent este de 420 mp. Deschiderea este de 18 ml. 

Imobilul are amprenta 130 mp, curtea individuala, zona de petrecere a timpului liber in exterior, frumos amenajata, dispune de spatiu verde, pavaj dar si loc pentru gratar.

Zona in care se afla casa este una linistita, care dispune de toate facilitatile-accesul catre drumul principal este facil-200 m, vecinatatile linistite-sigure cu acces la restaurant, mijloace de transport in comun, zona de pescuit. 

Casa are structura din beton  cu caramida porotherm, Dotari : acoperis: lindab; bucatarie: da, mobilata, utilata; calorifere: da; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: exterior; mobilat: complet, modern; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie;

Vila dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent trifazic, fosa septica, gaz, centrala termica in condensare, incalzire prin calorifere, bucataria utilata cu toate electrocasnicele, iar baile fiinde de asemenea utilate.

Culorile folosite sunt calde; materialele alese pentru finisaje - naturale si elegante, aduc un plus de valoare casei, daca e sa ne raportam si la latura sa investitionala. Proprietatea se vinde exact in forma in care este prezentata in fotografii, mobilata si utilata. Practic, vi se pune la dispozitie un camin, fara stresul amenajarii lui.

In jurul proprietatii se gasesc alte loturi de teren si vile. Zona nu este aglomerata, ci ofera tot confortul necesar traiului linistit al unei familii care nu doreste sa locuiasca in mijlocul agitatiei citadine. Este locul in care copiii dvs. pot creste in voie, in care puteti organiza adunari de familie, petreceri cu prietenii, ori unde puteti organiza propriul spatiu de lucru, acasa. 

Aceasta casa va pune la dispozitie tot necesarul realizarii acestor dorinte, singura dvs. limitare fiind propria imaginatie.

Caracteristici casa vila

 • Numar Camere: 4
 • Zona: Stefan cel Mare
 • Suprafata utila: 120 mp
 • Reper:
 • Strazi: Asfaltate, Pietruite
 • Numar Dormitoare: 3
 • Tip casa: Individuala
 • Numar Bai: 2
 • Numar Bucatarii: 1
 • An Constructie: 2012
 • Suprafata Teren: 420 mp
 • Acces: Auto, Autobuz, Pietonal
 • Front: 18 ml / nr fronturi 1
 • Destinatie: Locuinta

Caracteristici generale casa vila

 •  Acces auto:Acces auto

   Acces Casa:Auto Autobuz Pietonal

   Acces internet:Cablu

   Acoperis:Lindab

   Bucatarie:Mobilata Utilata Da

   Calorifere:Da

   Curte:Gratar Gradina Pavata

   Destinatie:Locuinta

   Ferestre Casa:Term. PVC

   Incalzire Casa:Centrala Termica

   Izolatii termice:Exterior

   Materiale:Caramida Porotherm

   Mobilat:Complet Modern

   Pereti:Lavabil Faianta

   Podele:Gresie Parchet

   Stadiu Finisare:Finalizat

   Strazi:Pietruite Asfaltate

   Structura Casa:Beton

   Teren imprejmuit:Teren imprejmuit

   Tip Casa:Individuala

   Tip Curte:Individuala

   Utilitati:PUT Gaz Apa Curent

   Vecinatati Spatii:Autobuz Supermarket Benzinarie

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe