Apartament 2 Camere in Zona Parcul Carol

Bucuresti,  Viilor

ID:3883

139.126€

Descriere apartament

Daca iti doresti avantajele pe care ti le ofera o curte dar nu poti sta departe de oras, este posibil ca acest apartament sa fie pentru tine. Aflat la parterul unui bloc modern din Sos Viilor, imobilul iti pune la dispozitie o curte proprie de 75,87 mp. Spatiul acesta generos este ideal pentru relaxare si ofera intimitate, chiar daca discutam despre o curte la bloc. Apartamentul in sine are doua camere, decomandate: un living de 18,78 mp si un dormitor de 12,06 mp. Bucataria de 6,94 mp este inchisa si are iesire direct in curte. Spatiul in hol este inteligent compartimentat, astfel incat sa poata incorpora dressing-uri pe toata lungimea acestuia.

Ca pozitionare, imobilul are in vecinatate atat spatii comerciale precum Liberty Center sau Vulcan Value Center, cat si zone de relaxare precum Parcul Carol, aflat la 5 minute de mers cu masina sau 15 minute de mers pe jos. De asemenea, in zona se afla diferite statii de transport in comun, astfel ca transportul catre centrul capitalei sau diferite alte zone ale orasului este facil. Spre exemplu, pentru Piata Unirii aveti linia directa 117 astfel ca in 15 minute ajungeti in centrul orasului.

Daca doriti sa vedeti cum se poate amenaja curtea sau ce mobilier se potriveste cel mai bine in camera de zi, nu ezitati sa imi dati un semn.

Caracteristici apartament

  • Zona: Viilor
  • Suprafata utila: 52.2 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: parter/7
  • Numar Bai: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 2022

Caracteristici generale apartament

  •  Bucatarie:Inchisa Da

     Clasa Energetica:C

     Destinatie:Locuinta/Birou

     Ferestre:PVC

     Geam baie:Nu

     Incalzire:Centrala proprie

     Interfon:Da

     Izolatii termice:Exterior Interior

     Lift:Da

     Pereti:Faianta Lavabil

     Podele:Parchet Gresie

     Stadiu Finisare:In constructie

     Tip Bloc:Bloc

     Tip Structura Bloc:Cadre

     Usa intrare:Metal

     Utilitati:Apa Canalizare Gaz Curent

     Vecinatati Spatii:Autobuz Zona comerciala Banca Supermarket Cinema Fastfood Intersectie circulata Benzinarie Piata Hotel Parc Restaurant/pub Scoala/gradinita Spatii industriale

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe