INVESTITIE CU RANDAMENT RIDICAT, 2 CAMERE, BUCURESTI MALL

Bucuresti,  

ID:3899

63.000€

Descriere apartament

Ce sa facem cu banii, in aceste momente? Sa-i punem la banca? Sa cumparam locuinta sau sa mai asteptam? Ceea ce se stie de foarte multa vreme este faptul ca avem o varianta de capitalizare a banilor, care inseamna investitii in terenuri sau locuinte, a caror valoare este in continua crestere, uneori accelerata, alteori un pic mai lenta. 

In  aceasta perioada, ritmul  de crestere este mai lent dar, totusi, Romania se afla pe locul 3, in Europa, in ceea ce priveste randamentul in investii imobiliare. 

Si ca sa nu existe dubii in acest sens, verifica cuantumul chiriilor din ultima vreme, de aceea este un moment foarte bun de a cumpara o proprietate, a carei cost de achizitie a scazut dar care va aduce plus valoare, integrandu-o in sistemul de inchiriere tip airbnb, in acest fel investitia se va amortiza repede si va produce profit in timp foarte scurt. 

Solutia noastra: apartament de 2 camere, aflat langa Bucuresti Mall, intre Calea Vitan si Bulevardul Unirii( Zepter), cu acces rapid la principalele artere de circulatie, mijloace de transport in comun si spre tot ce inseamna centrul capitalei, zona pietonala cu restaurante, cafenele, unitati bancare, etc

Aoartamentul este de tip open space, cu bucatarie integrata in zona de trecere, se vinde mobilat partial, iar inchirierea se poate face  pentru 4 persoane. Baia dispune de aerisire naturala, dispune de obiecte sanitare de calitate superioara si spatiu suficient pentru masina spalat si loc de depozitare. 

In zona de acces gasim un dressing realizat la comanda care bifeaza nevoia de depozitare, fara sa obtureze accesul in zona de living. 

Dormitorul dispune de pat si spatiu mic de depozitare iar ferestrele dau spre curtea blocului unde este liniste. 

Incalzirea se face prin intermediul centralei termice existente in apartament, existand o autonomie deplina in ceea ce priveste apa calda si caldura. 

Apartamentul are acces si la zona verde de relaxare prevazuta cu spatii verzi si mobilier de gradina. 

Blocul este anvelopat, intrarea in perimetrul blocului este securizata prin  intermediul portii de acces spre curtea blocului si a camerelor de supraveghere. Zona este linistita, aflata in planul doi fata de strada principala.

Pretul include doar o parte din mobilier care a fost facut la comanda. Pentru celelate elemente din apartament( electrocasnice, canapea extensibila, pat) pretul este separat. 

Comision 0

 

Caracteristici apartament

  • Zona:
  • Suprafata utila: 45 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: open space
  • Etaj: demisol/5
  • Numar Bai: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 2015

Caracteristici generale apartament

  •  Aer Conditionat:Da

     Balcoane:Fara

     Bucatarie:Deschisa Mobilata

     Calorifere:Da

     Clasa Energetica:B

     Destinatie:Locuinta

     Dotari:Interfon Dressing

     Ferestre:PVC

     Geam baie:Da

     Incalzire:Centrala proprie

     Izolatii termice:Exterior

     Mobilat:Modern Complet

     Pereti:Lavabil Faianta

     Podele:Parchet Gresie

     Servicii:Menaj Paza Administrare

     Stadiu Finisare:Finalizat

     Strazi:Asfaltate

     Tip Bloc:Bloc

     Tip Structura Bloc:Cadre

     Usa intrare:Metal

     Utilitati:Curent Apa Canalizare Gaz

     Vecinatati Spatii:Autobuz Zona comerciala Banca Supermarket Fastfood Trafic Pietonal Hotel Central Parc Mall Intersectie circulata Scoala/gradinita Restaurant/pub

     Vedere:Fata

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe